Prodej rodinného domu 77 m2, pozemek 109 m2, město Jemnice

Cena: 2 099 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize, včetně právního servisu
Financování:na hypotéku za 9 040 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Třebíč
Lokalita: Jemnice
Ulice: Želetavská
PENB: G
Aktualizace: 29.04.2024 15:53
Číslo zakázky: 00155
Stav: nutná rekonstrukce
Zastavěná plocha: 77 m2
Obytná plocha: 52 m2
Výměra pozemku: 109 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: studna
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Představujeme vám jedinečnou nabídku cihlového domu, který nabízí spoustu možností pro jeho rozšíření a přizpůsobení dle svých představ.

Aktuálně dispozičně řešený jako 2+1, tento dům skrývá možnost propojení s vedlejší skladovou místností, čímž získáte další pokoj pro vaše pohodlí, a to bez nutnosti stavebních úprav. Pro ty, kteří hledají ještě více prostoru, existuje možnost vytvoření schodiště z obývacího pokoje a adaptace půdního prostoru na další dva pokoje, což vám umožní dům přizpůsobit rostoucím potřebám vaší rodiny.

Soukromý dvorek o rozloze 32 m2 je jako stvořený pro pěstování květin, letní grilování a nebo vytvoření útulného koutku s pergolou nebo terasou, kde můžete trávit klidné letní večery. Dům je vybaven plastovými okny a elektrickou instalací v mědi. Přípojka plynu je přivedena na hranici pozemku, což usnadňuje případnou instalaci plynu.

Střecha a půdní prostor jsou v dobrém stavu, což vám ušetří starosti i náklady na opravy. Vytápění domu je v současnosti řešeno kamny, které dokážou účinně a ekonomicky vyhřát celý dům, zatímco ohřev vody zajišťuje elektrický bojler.

Interiér domu je připraven na rekonstrukci podle vašich představ a vkusu. Tento dům je ideální pro ty, kteří hledají prostor, kde mohou své bydlení plně přizpůsobit vlastním potřebám a stylu.

S výhodným způsobem financování vám rád pomůže náš finanční specialista.

Váš realitní parťák ve světě nemovitostí.
Realitní makléř:

Adam Osička
tel: 420725359685

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 49 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop