Prodej činžovního domu se 44 byty o různých velikostech v Moravských Budějovicích

Cena: 72 000 000 Kč
Informace k ceně: včetně poplatků, včetně provize, včetně právního s
Financování:na hypotéku za 310 106 Kč měsíčně
Druh: nájemní domy
Typ: prodej
Okres: Třebíč
Lokalita: Moravské Budějovice
PENB: G
Aktualizace: 14.09.2024 19:45
Číslo zakázky: 01604
Stav: dobrý
Obytná plocha: 1076 m2
Výměra pozemku: 1348 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Exkluzivní investiční příležitost: Prodej kompletně zrekonstruovaného bytového domu s vysokým výnosovým potenciálem

Staňte se vlastníkem výjimečného investičního aktiva – kompletně zrekonstruovaného bytového domu v žádané lokalitě s vlastním pozemkem o rozloze 1 348 m2! Tento dům nabízí 44 plně modernizovaných bytových jednotek, připravených k okamžitému pronájmu, a představuje ideální příležitost pro investory hledající stabilní a dlouhodobý příjem.

Klíčové benefity této investice:

Okamžitý příjem: 44 bytů připravených k okamžitému pronájmu.
Výjimečná lokalita: Dům se nachází v klidné a zároveň atraktivní části města, s veškerou občanskou vybaveností na dosah – školy, školky, obchody, zdravotní služby, restaurace a další, což zaručuje vysokou poptávku po nájemním bydlení.
Strategická poloha pro budoucnost: Dům je vzdálen pouze 34 km (30 minut autem) od jaderné elektrárny Dukovany, kde se plánuje výstavba nového bloku a s ní příchod tisíců nových zaměstnanců. Tato skutečnost výrazně zvyšuje potenciál poptávky po nájemním bydlení v této lokalitě.
Pozemek o rozloze 1 348 m2: K domu patří rozsáhlý pozemek, který zahrnuje parkovací plochy, zahradu a další prostory pro rekreační nebo komerční využití. Možnost dalšího rozvoje či rozšíření areálu dle vašich potřeb.
Bezproblémový start: Bytové jednotky jsou již kompletně zrekonstruované, připravené na okamžité pronajímání bez nutnosti dalších investic do renovací či úprav.
Diverzifikace portfolia: Dispozice bytů různých velikostí – 1+kk (28 bytů), 2+kk (12 bytů), 2+1 (4 byty) – přizpůsobená různým segmentům nájemníků, od studentů až po rodiny.
Nízké provozní náklady: Moderní vybavení a nové rozvody zajišťují nízké náklady na údržbu a minimalizují výdaje na opravy.

Přidaná hodnota: Sklep pro každý byt

Proč investovat právě teď:

Tento projekt nabízí jedinečnou příležitost pro investora, který hledá stabilní a dlouhodobý výnos s minimálními počátečními náklady na úpravy. Cena 72 000 000 Kč za kompletně zrekonstruovaný bytový dům v atraktivní lokalitě s vlastním pozemkem zaručuje vysoký výnos a rychlou návratnost investice.

Díky potenciálu plné obsazenosti a atraktivnímu výnosu může tento projekt zajistit pravidelný pasivní příjem po mnoho let.
Nezmeškejte svou příležitost:

Investujte chytře a zajistěte si bezpečný a stabilní příjem, podpořený rostoucí poptávkou v souvislosti s rozšiřováním jaderné elektrárny Dukovany!
Realitní makléř:

Luděk Matějů
tel: 420770137792

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 18 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop