Sudice, RD 6+2, užitná plocha 196m2, zahrada, garáž, k rekonstrukci - rodinný dům

Cena: 4 490 000 Kč
Financování:na hypotéku za 19 338 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Třebíč
Lokalita: Sudice
PENB: G
Aktualizace: 17.05.2024 11:26
Číslo zakázky: E1420B001
Stav: dobrý
Výměra pozemku: 479 m2
Počet pater: 3
Postaveno z: cihla
Vodovod: obecní
Topení: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Toužíte po výjimečném domě s terasou a zahradou, kde budete moci nerušeně odpočívat? Je jedním z Vašich požadavků dojezdová vzdálenost hodinu od Brna?
Pak si právě Vám dovolujeme exkluzivně nabídnout ke koupi jedinečný rodinný dům o dispozici 6+2 nacházející se v obci Sudice, nedaleko Náměště nad Oslavou, v obci tak trochu ukryté před světem v údolí obklopeném poli a lesy.

Jedná se o starší dům s již započatou rekonstrukcí, v domě jsou nové rozvody elektřiny, vody a tepla, plastová okna a dvě koupelny. K nastěhování přitom stačí málo - zvolit způsob vytápění, položit podlahy a dokončit celkový vzhled a stav nemovitosti vhodné k bydlení.
Dům má opravdu velkorysou dispozici přes 190 m2, v přízemí se nachází garáž, technická místnost, 3 skladovací prostory a kamenný sklep.
V prvním patře jsou dvě ložnice, obývací pokoj s balkonem, nebývale prostorná kuchyň s jídelnou a koupelna s vanou a WC. Z prvního patra se zároveň vychází na terasu orientovanou do svahu zahrady. V patře druhém je dispozice stejná, jen koupelna je se sprchovým koutem namísto vany. Pro lepší představu o možném budoucím stavu Vám poslouží přiložené vizualizace.

Obec leží 7 km na jihovýchod od Náměště nad Oslavou v roklině okolo Sudického potůčku. V obci se nachází prodejna potravin, obecní dům, mateřská škola a TJ Sokol Sudice.

PENB nebyl zatím dodán, proto uvádíme třídu G.
Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.
Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře.
Realitní makléř:

Miloš Brůcha, Bc.
tel: 420773756719

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 60 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop