Pronájem exkluzivního komerčního prostoru o ploše 54 m2 v Třebíči

Cena: 12 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: + 4. 500 Kč (elektřina, voda a teplo dle spotřeby)
Druh: kancelářské prostory
Typ: pronájem
Okres: Třebíč
Lokalita: Třebíč
Ulice: Jungmannova
PENB: G
Aktualizace: 12.05.2024 22:13
Číslo zakázky: 01428
Stav: výborný
Obytná plocha: 52 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Pronájem exkluzivního komerčního prostoru o ploše 54 m2 v Třebíči

Nabízíme k pronájmu unikátní a světlý komerční prostor o velikosti 54 m2, který se nachází v atraktivní lokalitě Třebíče, jen kousek od centra města. Tento moderně zařízený prostor je ideální pro různé podnikatelské aktivity - ať už hledáte elegantní kanceláře, prostor pro lékařskou praxi, pojišťovnu nebo firemní sídlo.

Vybavení a výhody:

Vlastní sprchový kout a toaleta: Nabízí nejen pohodlí, ale i soukromí pro Vás a Vaše klienty.
Kuchyňka: Plně vybavená kuchyňka s oddělením od hlavního prostoru stylovou Japonskou žaluzií, poskytuje flexibilní možnosti pro občerstvení během pracovního dne.
Prosvětlený prostor: Velká okna zajišťují dostatek denního světla, což vytváří příjemné a motivující pracovní prostředí.
Flexibilní využití: Prostor je ideální pro širokou škálu podnikatelských činností díky své variabilitě a modernímu vybavení.

Co potřebuji k podpisu smlouvy:

Kauce - 12.000 Kč
Nájemné - 12.000 Kč
Energie - 4.500 Kč
Provize - 15.000 Kč
________________________
Celkem - 43.500 Kč

Lokalita:
Prostor se nachází v dynamické a dobře dostupné části Třebíče, blízko městského centra s vynikající dostupností veřejnou dopravou i autem. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost.

Příležitost pro Váš podnik:
Pokud hledáte reprezentativní prostor pro svůj podnik v centru Třebíče, tento pronájem by mohl být ideální volbou. Využijte příležitosti rozvíjet svůj podnik v prostředí, které inspiruje.

Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na spolupráci s Vámi a příležitost podílet se na rozvoji Vašeho podnikání.
Realitní makléř:

Luděk Matějů
tel: 420770137792

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 199 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop