Prodej novostavby bungalovu 4+kk s pozemkem 948 m2, Okarec

Cena:  6.490.000 Kč
Cena domu ve verzi ECONOMY, vč. pozemku, vč. zákla
nebo na hypotéku za 27.952 Kč měsíčně

Vlastnictví: neuvedeno
Druh: rodinný dům
Typ: prodej

Okres: Třebíč
Město: Okarec
Ulice:

posun vlevo
Rodinný dům na klíč, Okarec Rodinný dům na klíč, Okarec Rodinný dům na klíč, Okarec Rodinný dům na klíč, Okarec Rodinný dům na klíč, Okarec Rodinný dům na klíč, Okarec Rodinný dům na klíč, Okarec Rodinný dům na klíč, Okarec Rodinný dům na klíč, Okarec Stavební pozemek, Okarec Stavební pozemek, Okarec Stavební pozemek, Okarec Stavební pozemek, Okarec Stavební pozemek, Okarec Stavební pozemek, Okarec Rodinný dům na klíč, Okarec Stavební pozemek, Okarec Stavební pozemek, Okarec Rodinný dům na klíč, Okarec Rodinný dům na klíč, Okarec Rodinný dům na klíč, Okarec Rodinný dům na klíč, Okarec Rodinný dům na klíč, Okarec Stavební pozemek, Okarec Rodinný dům na klíč, Okarec
posun vpravo
Zakázku nabízí: logo RK RE/MAX Magnum

RE/MAX Magnum

Banskobystrická 52, Brno, 621 00
tel: +420 541 215 165, mobil: +420 733 679 901
e-mail: magnum@remax-czech.cz, www: www.re-max.cz/magnum

Zakázku vyřizuje: makléř

Miloš Kesler

telefon: +420733679901
e-mail: milos.kesler@re-max.cz


číslo zakázky: REALITYMORAVA 396672
aktualizováno: 29.8.2024 10:32

Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
Dotaz
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
1. termín 2. termín
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
Nabízená cena Komentář k ceně
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Popis zakázky


LEPŠÍ DOMOV v nejvyšším standardu na trhu.Ve spolupráci s předním německým výrobcem dřevostaveb, firmou Haas-Fertigbau zajišťujeme výstavbu moderního bungalovu 4+kk, 96,69 m2 užitné plochy ve výjimečné lokalitě v obci Okarec, 18 min. do Třebíče, 7 min. do Náměště nad Oslavou, 35 min. do Brna.Stavba je umístěna na pozemku o výměře 948 m2 a pravidelného tvaru o rozměrech cca 22 m x 43 m.Dům bude napojen na veškeré inženýrské sítě - voda, elektřina, kanalizace, s příjezdovou cestou a sjezdem.Nízkoenergetická dřevostavba-energetická třída A s důrazem na kvalitu použitých materiálů a provedených prací.Záruka na konstrukci 30 let!Prostorný bungalov Made... Pokračování popisu zakázky >>ra 2-97 s půdorysem ve tvaru písmene L. Rodinný dům s velkorysou společenskou a oddělenou intimní zónou s dostatkem úložných prostor. Jistě si oblíbíte terasu, která může být zcela či částečně zastřešená.Tento velmi prakticky řešený bungalov je projektován s ohledem na rodinný život v nové zástavbě rodinných domů. Dispozice domu je rozvržena jako 4+kk, tedy velký obývací pokoj s kuchyňskou linkou, 3 pokoje, předsíň, spíž, WC, koupelna, chodba a technická místnost. Teplo v domě zajišťuje tepelné čerpadlo vzduch-voda a teplovodní podlahové topení. Dům je nízkoenergetický s velmi příjemnými výdaji na provoz. Možnost přípravy na Fotovoltaiku.Cena zahrnuje výstavbu domu ve verzi ECONOMY, pozemek a základovou desku.Vnější rozměry: 12.46 x 11.46 mUžitná plocha celkem: 96.69 m2Zastavěná plocha: 130.46 m2Rodinný dům ve stupni dokončení Haas ECONOMY je téměř dokončená stavba. Obsahuje vše, co by pro budoucí uživatele mohlo být náročné k dokončení a zároveň nabízí dostatečný prostor pro originalitu a kreativitu.V domě je instalována kompletní a funkční elektroinstalace, systém vytápění, rozvody vody a odpadů pro všechny zařizovací předměty. Jsou opláštěny a zatepleny stropní a střešní konstrukce a dokončené jsou akumulační a akustické monolitické konstrukce podlah. Zvenku je dům dokončený ve stupni ECONOMY zcela stejný, jako dům dokončený na klíč (COMPLETE). Na budoucích uživatelích zbývá pouze interiér a v něm dokončení finálních povrchových úprav podlah, stěn, stropů, instalace zařizovacích předmětů a osazení vnitřních dveří.Samozřejmě je možný i stupeň dokončení Haas COMPLETE, neboli "na klíč", který je šitý na míru klientům, kteří chtějí využít veškerého komfortu kompletní dodávky rodinného domu. Dům dokončený na klíč je budoucím uživatelům předán ve stavu umožňujícím okamžité nastěhování.Možnost financovat hypotékou.Urbanistický projekt v Okarci tvoří stavební parcely pro 9 rodinných domů v klidné části obce. Cílem rozdělení pozemků bylo naplnění náročných požadavků komfortního bydlení s dostatkem soukromí u každé samostatné parcely. Projekt však rovněž respektuje stávající zástavbu v obci a je proto navržen tak, aby za podmínky dopravní dostupnosti plynule navazoval na existující zástavbu.Pro více informací volejte makléře nabídky.
<< Zkrátit popis zakázky

Podrobné informace Obytná plocha97   Stavvýborný 
Elektřina220  Nadz. podlaží
Plynneuvedeno  Výtahneuvedeno 
Vodaneuvedeno  Sklepneuvedeno 
Koupelnaneuvedeno  Balkónneuvedeno 
Telefonneuvedeno  Lodžieneuvedeno 
Vytápěníano  Garážneuvedeno 
Inž.sítěneuvedeno  Parkovištěano 

Energetický štítek A

počet zobrazení 55x

Další nemovitosti tohoto prodejce